Nielson te druk voor vakantie

Nielson heeft geen tijd om opvakantie te gaan nu hij druk is met alle festivals in Nederland. Dat vindt hij echter geen probleem. "Ik heb nu gewoon even andere prioriteiten."

Dat vertelt hij in een interview met RTL Boulevard.

"Het is te bizar voor woorden. Ten eerste mag je overal spelen, wat natuurlijk al heel vet is. De reacties zijn zo overweldigend positief", vertelt de zanger enthousiast over alle festivals die hij afgaat. "Dat wil je heel graag, dus daar geniet ik heel erg van."

Naast alle optredens is hij ook druk met zijn nieuwe album. "Dat moet gewoon heel goed worden. Dus daar neem ik even goed de tijd voor", gaat hij door. "Ik probeer wel een week na het festivalseizoen helemaal niets te doen, maar ik moet kijken of dat gaat lukken."

Samenwonen

Nielson is nog niet zo lang geleden gaan samenwonen met zijn vriendin. Dat bevalt hem goed. "Maar dat wist ik eigenlijk al. We zijn 6,5 jaar samen. Je kent elkaar zo goed. Natuurlijk moesten we wel even wennen", vertelt hij.

Zijn vriendin begrijpt volgens hem goed dat hij nu heel erg druk is en dus weinig thuis kan zijn. "Ik heb niet het idee dat het problemen oplevert. Ze weet het en ze is heel blij voor me."

Lees meer over:
Tip de redactie