Chris Brown 'wil gewoon vrijgezel zijn'

Chris Brown heeft zijn relaties met zowel Rihanna als Karrueche Tran onlangs beëindigd omdat hij momenteel 'gewoon lekker vrijgezel wil zijn'. 

Dat onthulde de 24-jarige zanger tegenover de entertainmentsite HollywoodLife.com.

Brown, die zich lange tijd in een lastige driehoeksverhouding bevond met de twee dames, verklaarde: "Fans hebben me af en aan steeds met twee dezelfde meisjes gezien en jullie weten over wie ik spreek, maar ik heb er nu als 24-jarige man voor gekozen om lekker single te zijn. Ik ben nog steeds goed met ze bevriend. Nu is het gewoon tijd om me volledig op mijn muziek te storten en lekker plezier te hebben. Ik ben in de bloei van mijn leven."

Nummer

Ondertussen heeft Brown zich de woede van Rihanna op de hals gehaald door een duet met haar toch op zijn aankomende album te zetten.

Brown was na de breuk met Rihanna nog van plan om het nummer Put It Up te schrappen, maar kondigde onlangs op Twitter aan het lied toch een plaatsje te geven op het album.

Hij twitterde: "Op mijn nieuwe album komen, naast enkele andere verassingen, Nicki Minaj, Kendrick, Rihanna, Kelly Rowland, Wiz Khalifa en B.o.B. voor." 

Zijn 25-jarige ex was minder onder de indruk en postte een foto op Instagram met de tekst: "Jij gaat dood, wordt herboren, gaat dood en wordt weer herboren voordat ik ooit een nummer met jou opneem."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie