Filmbedrijf Miramax weigert het duet van Jennifer Lopez en haar nieuwbakken echtgenoot Marc Anthony te gebruiken voor de film 'Shall We Dance'. Volgens de New York Post is Miramax bang dat het huwelijk van de zangeres met Anthony de film zal overschaduwen. Het filmbedrijf is nu op zoek naar twee andere sterren die het duet 'Sway' opnieuw gaan opnemen.

Volgens de New York Post was de verloving van de ster met Ben Affleck een obstakel voor de films 'Gigli' en 'Jersey Girl'. Ook haar huwelijk met Marc Anthony zal de film 'Shall We Dance' geen goed doen.

Miramax wil niet dat de publiciteit zich richt op Jennifer en Marc en ziet liever dat alle aandacht naar de film gaat. De diva stond er echter op het duet op te mogen nemen met man Marc. Het duet heeft Miramax inmiddels 100.000 dollar gekost. In de romantische komedie 'Shall We Dance' speelt J-Lo een danslerares die een verhouding krijgt met een getrouwde man, gespeeld door Richard Gere. Susan Sarandon speelt de rol van bedrogen echtgenote. De film komt in oktober in de bioscoop.