Floortje Dessing denkt niet dat ze een goede moeder zou zijn. "Het lijkt me voor een kind niet leuk om mij als moeder te krijgen."

"Ik kan me niet voorstellen dat ik zelf aan de basis zou staan van een kinderleven", aldus de presentatrice in een interview met LINDA.

Dessing, die gemiddeld zeven maanden per jaar van huis is vanwege de reisprogramma's die zij presenteert, denkt niet dat het leven van een moeder bij haar past. "Ik heb een eeuwige onrust in me en zou een kind daarmee wel eens heel erg ongelukkig kunnen maken."

"Ik voel me zo af en toe zo'n buitenstaander. Iedereen zei: 'Wacht maar, op een dag wil jij ook kinderen, dat gebeurt vanzelf.' Maar niks hoor", aldus de 43-jarige presentatrice.

Fladderen

Dessing heeft daarnaast nooit iemand gevonden met wie zij kinderen zou willen. "Ik blijf maar fladderen. Nu heb ik een relatie met iemand die dertien jaar jonger is, daarvoor had ik iets met een Italiaanse man. Om een relatie in stand te houden moet je een bepaald karakter hebben. Ik heb nooit een relatie gehad die langer duurde dan twee jaar."

De nieuwe LINDA ligt vanaf woensdag 17 juli in de winkels.