Cara Delevingne lijkt een relatie te beginnen met de ex van Kate Moss. Ze heeft de laatste tijd veel contact met Pete Doherty.

Dat meldt The Sun.

Vrienden en familie van het twintigjarige model zijn niet zo blij met de vriendschap.Het model ontmoette de Babyshambles-zanger tijdens de Fashion Week in Parijs. Daar smeekte Doherty om haar nummer.

Uiteindelijk stemde Delevingne in met een date in Parijs. Nu maken de twee regelmatig muziek samen, waarbij Delevingne drumt en Doherty zingt en gitaar speelt.

"Pete is helemaal weg van haar", meldt een anonieme bron aan de Britse krant. "Hij ziet haar als een vervangster voor Kate, die hij nog altijd zijn grote liefde noemt. Ze hebben bijna elke dag contact. Zij vindt het geweldig als hij over Kate en rock 'n' roll praat, en om muziek met hem te maken."

Heroïne

Volgens de bron houdt Delevingne, die zangeressen Rita Ora en Rihanna tot haar vrienden rekent, op omgaan met muzikanten. Intussen maken familie en vrienden zich zorgen.

De moeder van het model, Pandora, was verslaafd aan heroïne, net als Doherty. De omgeving van Delevingne is bang dat de invloed van de zanger niet goed is voor iemand uit een verslavingsgevoelige familie.

Eerder dit jaar leek het er al op dat Delevingne de verkeerde kant was opgegaan; ze werd gefotografeerd toen ze een klein pakje met witte poeder liet vallen. Haar werkgever H&M beloofde het incident te onderzoeken.