Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Hoe haalt Mariska 'nobody' Hulscher het in haar hoofd überdiva Connie Breukhoven aan te vallen, Maxima weer eens zwanger blijkt, de Bauertjes een feestje vierden, Rachel en André weer verzoend lijken, rinkeldekinkel er gedonder is met Jeroen van Inkel en Viola Holt nu echt Toos Werkeloos is. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Rellende lellebellen

Hoera, in Weekend weer een ontluikend relletje. Showbizztypje Mariska Hulscher (wat kan dat mens eigenlijk, behalve op party's verschijnen?) heeft het gewaagd om kritiek te leveren op überdiva Connie. Hoe haalt brutaaltje Hulscher het in haar mooie hoofd? Ze noemt Connie een 'bedachte schoonheid' en 'saai'. Maar het ergste is dat Mariska vindt dat Connie geen stijl heeft, geen echte diva is zoals Marlene Dietrich. Connie zucht diep als haar gevraagd wordt te reageren, zegt eerst dat ze daar eigenlijk helemaal geen zin in heeft en komt vervolgens -natuurlijk!- met een minstens zo vals verhaal. "Mariska heeft bij mij in de kliniek de deur platgelopen voor allerlei gratis behandelingen. Ze is gewoon goedkoop en ordinair'. Hi hi, die zit! Nou Mariska, wat is hierop jouw reactie?

Twee!

Ja hoor, hij komt er aan. Volgens Weekend is Maxima echt weer zwanger. Haar geblondeerde haren vertonen uitgroei (zwangere vrouwen mogen niet verven), haar gezicht lijkt een beetje opgezwollen en enkele weken geleden belde ze een afspraak af omdat ze zich niet lekker voelde. Tel daarbij op dat er over een paar weken een ontmoeting met de pers staat gepland waarvan het onderwerp nu nog onbekend is, en voila: er komt een tweede prinsje of prinsesje. Hou het in de gaten!

Feestje bij de Bauers

De Bauertjes komen even gezellig voorbij in Weekend. Zoon Christiaan werd 3 en natuurlijk hadden Frans en Mariska hun tuin tot een waar pretpark omgetoverd. Het verhaal over Frans stelt niks voor, hij keuvelt wat over zijn gezin, zijn werk, zijn inzet voor Villa Pardoes enzovoort. Niks nieuws. En voorlopig komt er nog geen derde kindje en ook geen bruiloft. He jammer. Al met al een flutverhaaltje en alleen leuk om de vrolijke hoofden van de Bauers weer eens in het blad te zien.

Hazes weer samen

Volgens Privé zijn André en Rachel Hazes weer samen. André was op uitnodiging van Barend en van Dorp naar Portugal gereisd en Rachel was gezellig mee. Daar zou het stel alles (weer eens) hebben uitgepraat. Rachel en de kids zijn weer bij Dré ingetrokken, alhoewel Rachel haar eigen huisje aanhoudt voor je weet maar nooit. Om de nieuwe start te symboliseren wordt het huis helemaal verbouwd en beveiligd. Er was ooit ingebroken en daardoor voelde Rachel zich niet meer veilig in de Vinkeveense villa aan het water. Ze zat de hele dag met de luiken dicht en alle deuren op slot en dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor een gezellig onbezorgd en fris huwelijk. Nou ja, we hopen het beste voor die twee die niet mèt maar ook niet zonder elkaar kunnen.

Rinkeldekinkel

Rinkeldekinkel met Jeroen van Inkel. Hij is al een tijdje in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. De goedbetaalde Veronica-DJ meldde zich een tijd geleden ziek en verscheen niet meer in de publiciteit. Het gerucht ging dat Jeroen -getrouwd en twee kids- in de uitgaansscène terecht was gekomen. En daar zó vaak van de drugs had gesnoept, dat hij niet meer zonder kon. Maar deze week komen de bladen met het verhaal dat hij inderdaad verslaafd was, maar niet aan drugs. Van Inkel hield er een minnares op na en aan háár bleek hij verslingerd. Om er achter te komen met wie hij verder wilde in zijn leven -moeder de vrouw of de minnares- heeft hij zich een tijdje in een Londense kliniek laten opsluiten. Na vijf weken groepstherapie heeft hij besloten de minnares aan de kant te zetten. Alleen schijnt het dat vrouw Sandra daar nog niet helemaal juichend tegenover staat.

Toos Werkeloos

Viola Holt heeft haar rechtszaak verloren. De uitgerangeerde tv coryfee had een baantje voor een vriendin die een huidkliniek heeft. Viola zou er -met haar connecties- de pr gaan doen. Maar na een jaar bleek dat Viola alleen maar geld kostte en te weinig opleverde. En dus besloot de vriendin het (jaar-)contract te beëindigen. Viola was razend: ze was speciaal teruggekomen uit Mexico voor deze baan. Sterker nog: haar was een contract voor onbepaalde tijd beloofd, niet een jaarcontract. Ze eiste 30.000 Euro schadevergoeding. Het werd een hele rel waarbij beide dames over en weer flink hun vuile was buitenhingen. Viola zou haar vriendin zelfs hebben bedreigd! Viola stapte uiteindelijk naar de rechter om haar gelijk te halen maar heeft dit volgens Story niet gekregen. Dus wie er nog een baantje weet voor Viola 'Toos Werkeloos': ze is waarschijnlijk op zoek naar een leuke schnabbel.