AMSTERDAM - Britney Spears gaat uit liefde trouwen, nu ze is verloofd met danser Kevin Federline. Dit zegt het popidool tegen het Amerikaanse People magazine, in het nummer van 12 juli. De zangeres trouwde begin januari al met highschool-vriendje Jason Alexander, maar ontbond het huwelijk na 55 uur.

Bekijk video:
Modem/ Breedband

Spears: "Met Kevin trouwen was wel het laatste waar ik aan dacht. Maar toen dacht ik: 'Weet je wat? Dit is mijn leven en het interesseert mij geen reet wat mensen denken. Ik ga met hem trouwen. Ik hou van hem'." Federline vroeg Britney ten huwelijk tijdens de vlucht van Ierland naar New York, na haar laatste Europese concert. Federline: "Ik wist al een tijdje dat zij de ware is voor mij."

De danser heeft overigens al een 2-jarige dochter uit zijn vorige relatie, maar dat vindt Britney geen probleem. "Ik ben zelf nog niet zwanger. Maar ik wil zeker kinderen. Ik wil er minstens vier of vijf. Maar we beginnen eerst met een hond. Ik heb net een Malteser genomen, die Lacy heet", zegt Spears. Zij moet nog een paar maanden rust houden vanwege haar zware knieoperatie.