Lewis Hamilton heeft het naar eigen zeggen ‘bijzonder zwaar’ met de breuk van Nicole Scherzinger.

De 28-jarige Britse Formule 1-coureur heeft moeite positief te blijven sinds hij en de 35-jarige Amerikaanse zangeres onlangs besloten een punt te zetten achter hun vijfjarige relatie.

De racer zei in een interview met Sky Sports over de breuk: "Ik doe mijn best om positief te blijven, maar dit is een bijzonder zware tijd in mijn leven. Ik heb iemand verloren die mij erg, heel erg dierbaar is. Mijn leven staat op dit moment op z’n kop, maar ik moet me concentreren op mijn werk, hoe moeilijk dat ook is."

Vervelend

Scherzinger liet vorige week, tijdens de audities van de Britse X Factor, blijken ook moeite te hebben met de breuk. Een deelnemer zong een nummer over een verbroken relatie en dat maakte indruk op haar. "Het raakte mij heel erg", zei ze na het optreden. "Het is shit hè? Het is echt vervelend."

Het nieuws van de breuk tussen Hamiltonen en Scherzinger werd vorige week bekend, maar volgens insiders zijn de twee al ruim een maand uit elkaar. Hun drukke werkschema’s zouden het grootste struikelblok zijn geweest.