Kerry Katona heeft haar huwelijksplannen voorlopig even in de ijskast gezet. Dit besluit heeft de oud Atomic Kitten-zangeres genomen nadat ze afgelopen week voor de tweede keer in vijf jaar bankroet ging.

"Ze kan zich de bruiloft nu niet veroorloven", vertelt een ingewijde aan The Mirror.

Daarom willen Katona en haar verloofde George Kay wachten tot ze alles weer op de rit hebben. Volgens de insider trouwen de twee volgend jaar.

"George begrijpt ook heel goed dat ze nu niet kunnen trouwen." Eerder zou de bruiloft nog worden opgenomen door een televisiezender, maar deze heeft zich onlangs teruggetrokken.

Bankroet

Nu de zangeres bankroet is, zal ze met haar gezin moeten vertrekken uit het grote huis waar ze wonen. Ze is ervan overtuigd dat ze er bovenop zullen komen. "Ik ben vastbesloten om dit weer te boven te komen. Het komt goed", citeert The Mirror haar.

Afgelopen week werd Katona failliet verklaard. Daar schaamde ze zich behoorlijk voor. "Mensen zullen denken dat ik heel dom ben, maar ik heb het echt geprobeerd", zei ze na de rechtszaak.

De financiële instelling waar Katona het gezicht van was, liet haar deze week vallen. Dit was een belangrijke bron van inkomsten voor haar.