Paris Jackson zal na haar ziekenhuisopname niet direct naar huis gaan. Haar biologische moeder Debbie Rowe en haar oma Katherine Jackson hebben besloten dat het beter is om haar naar een kostschool te sturen.

Volgens The Sun vinden de twee dat Paris er nog niet aan toe is om naar huis te komen.

"Ze heeft geprobeerd zelfmoord te plegen en dat was heel serieus. Ze voelde zich toen vreselijk en haar familie denkt dat er niet veel voor nodig is voor ze zich weer zo voelt", aldus een insider.

Rowe en Katherine willen haar ook graag weghouden van het internet en sociale media. Het lezen van de reacties op haar wanhoopsdaad en het laatste nieuws over haar vader kan volgens hen zorgen voor een terugval.

Beveiliging

Rowe en Katherine hebben gekeken wat de beste plek is voor de 15-jarige tiener. "Ze hebben besloten dat de Diamond Ranch Academy in Utah de juiste locatie is. Het behandelcentrum ligt op een afgelegen plek en ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van depressieve tieners in de leeftijd van 12 tot 18 jaar", vervolgt de ingewijde.

De dochter van Michael Jackson zou daar de tijd kunnen nemen om weer tot zichzelf te komen. "Het enige probleem is de beveiliging. Er zal namelijk veel aandacht zijn voor Paris en de kans is aanwezig dat fans haar daar willen opzoeken."

Rechtszaak

Paris zal waarschijnlijk in de kliniek blijven totdat de rechtszaak die de familie heeft aangespannen tegen concertorganisator AEG Live is afgerond, schrijft de Engelse krant. Het meisje werd vorige maand opgenomen in het ziekenhuis nadat ze geprobeerd had haar polsen door te snijden.