Justin Bieber en Selena Gomez hebben het samen gezellig gemaakt op een feestje. Het Canadese popidool heeft een foto op Instagram gezet waarop hij met zijn ex poseert.

Dat meldt Us Weekly.

De twee sterren dragen op de foto een grote zonnebril. Gomez heeft rode lippenstift op en raakt haar lip uitdagend aan met haar vinger. De post is voorzien van de hashtag #heartbreaker, de naam van de volgende single van Bieber. Binnen een paar uur zorgde het uitdagende kiekje voor ruim 100.000 reacties.

Us Weekly vermoedt door een filmpje van een heel goede vriend van Bieber dat de jonge artiesten allebei hetzelfde feestje hebben bezocht op Onafhankelijkheidsdag, een Amerikaanse feestdag op 4 juli. Alfredo Flores is daarin met vuurwerk aan het spelen. Gomez komt even voorbij met haar tong uit haar mond.

Hand in hand

Het lijkt toch niet helemaal uitgesloten dat Gomez en Bieber weer bij elkaar komen. "Ze kwamen samen hand in hand binnen", vertelt een ingewijde aan de entertainmentsite. "Justin was heel erg vrolijk." Na het feestje schreef de 19-jarige zanger op Twitter dat hij zich opperbest had vermaakt. "Geweldige avond".

'Jelena' was twee jaar een stel voordat hun veelbesproken relatie in de herfst van vorig jaar na een serie conflicten op de klippen liep. De geruchten over een opnieuw opbloeiende romance blijven de roddelmedia sindsdien in hun greep houden. In mei liet Gomez nog weten 'op alle manieren' beschikbaar te zijn.