Martijn Krabbé is alleen deze zomer, zangeres Do wil wel een baby maar niet trouwen en Sylvie offert zoontje op voor succes. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Martijn Krabbé en Amanda hebben een nogal ongewone relatie. Na hun eerste kind gingen ze uit elkaar, kwamen weer bij elkaar en maakten nog drie kinderen. Daarna besloten ze apart te gaan wonen. En toen toch weer bij elkaar in te trekken. Amanda ging drie maanden met de 'Sea Sheperd' varen om walvissen te redden.

Dat had ze nodig om tot zichzelf te komen. Martijn stond er alleen voor met al die kinderen. Deze zomer zegt Amanda weer 'toedeloe'. Volgens Privé gaat ze zes weken met vriendinnen door Amerika trekken. Ze heeft dit nodig om daarna weer een leuke moeder en echtgenote voor Martijn te zijn, zegt ze.

De bladen begrijpen er niet veel van. 'Amanda gaat wéér voor haar eigen geluk' kopt Privé dan ook. Beetje pre-historisch, dat Martijn wel elke dag mag doen wat hij wil en dat zij niet lekker op vakantie met vriendinnen mag.

Knipperlicht

Ook zo'n 'knipperlicht-verhaal' is dat van zangeres Do en haar man. Met veel bombarie en in een prachtige jurk trouwden de twee een paar jaar geleden. Totdat er barstjes kwamen in het huwelijk. Niet veel later gingen de twee uit elkaar.

Ze scheidden officieel en 'that was it'. Totdat Do opeens stralend verkondigde het toch nog een keertje met Marc te willen proberen. En ja hoor, dat lukte. Sterker nog: ze maakte recent bekend in verwachting te zijn.

In Party zegt Do blij te zijn met de baby, maar niet nog een keer te willen trouwen. "We zijn niet van plan het nog een keer opnieuw te doen, of zo". Waarop Party schrijft dat 'zwangere Do ongehuwde moeder blijft'.

Kassa!

Ondanks de scheiding is Duitsland nog dol op Sylvie. De ex-voetbalvrouw heeft volgend Privé een mega-contract voor RTL weten te sluiten. Voor twee jaar lief lachen in leuke jurkjes verdient Syl maar liefst VIER miljoen euro.

Dat is meer dan Linda de Mol en Rudi Carell ooit hebben gevangen. Honderdzestig dagen draaien maximaal. Is het minder, is het goed, is het meer, krijgt Sylvie 'over-uren' betaald. Ook interessant: volgens het blad heeft Sylvie geregeld dat zoontje Damian bij vader Rafael woont. Hij is de stabiele basis.

Een weekeindje hier en daar en een paar vakanties zou het jongetje bij Sylvie zijn. Volgens Privé is dit voor Sylvie een 'offer' dat misschien wat te groot is voor wat zij er voor terug krijgt. Maar vier miljoen is ook niet niks, natuurlijk.

Baby Schneider

'Zo verleid ik Wesley' kopt Story. Volgens het blad is Yolanthe nog dit jaar zwanger van haar voetballer. De twee tortelen naar hartelust. Zitten ze niet op Ibiza, dan lopen ze wel zoenend door één of ander parkje. Volgens Story verleidt Yo haar Wesley met af en toe een kittig lingeriesetje.

'Dat vind ik leuk, en Wesely ook' koketteert ze ondeugend in het blad. Tuurlijk vindt Wes dat leuk!  Dat hij op de foto’s in het blad nog even erg druk is met zijn telefoon, moet de voetbalvrouw maar voor lief nemen. Maar het lijkt er op dat die baby gauw gemaakt gaat worden.

Dat Yo dan even een jaartje afscheid moet nemen van haar strakke buikje, lijkt haar niet te deren. Tuurlijk niet, als je een '1 million dollar baby' kan produceren voor je rijke voetbalvent!

Best Friends?

Touriya Haoud, wie kent haar nog? Een paar jaar geleden was ze nog een gevierde soapie. Ze vertrok naar Amerika en trouwde Greg Vaughn, met wie ze drie kinderen kreeg. Tevens was ze vóór haar huwelijk best friends met Sylvie Meis. De twee begaven zich in het uitgaansciruit, op zoek naar een leuke, rijke vent.

Het lukte ze allebei: Touriya met haar Amerikaan, Sylvie met haar voetballer. Ze leken zo close, maar deze week in Story vertelt 'Tour' dat ze verbijsterd was over Sylvie’s scheidingsperikelen. Ze wist van niks! ‘Ik schrok me echt rot’ zegt ze in het blad. 'Misschien wilde Syvie de vuile was niet buiten hangen', meldt ze.

Beetje zuur dat ze uit de media moest horen dat Sylvie en Rafael uit elkaar waren en dat zij Sylvie een SMS'je moest sturen om te vragen wat er nou aan het handje was. Niet bepaald 'best friends'.