Pierce Brosnan is weer aan het werk gegaan na de dood van zijn geadopteerde dochter Charlotte afgelopen vrijdag.

De 60-jarige Ierse acteur vloog dinsdag vanuit Londen terug naar Servië waar de opnamen plaatsvinden van zijn nieuwe film November Man. Dat meldt de Daily Mail woensdag.

De 41-jarige Charlotte stierf afgelopen vrijdag na een lange strijd met eierstokkanker, dezelfde aandoening waaraan haar moeder en grootmoeder eerder overleden.

Ondanks dat de voormalige James Bond-ster naar eigen zeggen 'kapot is van verdriet’, lijkt hij zich volledig op zijn werk te willen storten.

Een kennis van de acteur verklaarde tegenover Us Weekly: “Pierce weet niet waar hij het zoeken moet, na wederom zo’n tragisch verlies. Het leek hem het beste om snel weer aan het werk te gaan om zo zijn gedachten te kunnen verzetten.”

Adoptie

Brosnan verloor de moeder van zijn dochter, zijn toenmalige vrouw Cassandra Harris, 22 jaar geleden aan dezelfde soort kanker. Hij adopteerde Charlotte en haar broer Christopher toen hun biologische vader overleed in 1986.

De acteur trad in 2001 in het huwelijk met journaliste Keely Shaye Smith, waarmee hij twee kinderen, Paris en Dylan, heeft.