Wesley Sneijder hoeft het van zijn vrouw Yolanthe niet te bespreken als hij een aanbod krijgt van een nieuwe voetbalclub. "Ik wil dat hij keuzes maakt die het beste zijn voor hem."

De verhalen, waarin gezegd werd dat Yolanthe Sneijder-Cabau niet zou willen dat haar man voor voetbalclub Chelsea gaat werken, zijn dan ook niet waar. "Onzin. Als je met een voetballer bent getrouwd, weet je dat die kans er twee keer per jaar in zit: in de zomer en de winter."

"Ik heb wel tegen Wesley gezegd dat hij het volgende keer iets eerder mag zeggen als er aanbiedingen zijn. Toen we van Milaan naar Istanbul verhuisden moest dat allemaal in zeven uur", aldus de voetbalvrouw tegen Grazia.

"Voetbal is zijn wereld en ik vind dat hij de beslissingen vanuit zijn hart moet nemen. Misschien was het voor mensen vreemd dat hij het niet met mij had overlegd, maar dat komt omdat hij weet hoe ik erover denk: ik wil dat hij de keuze maakt."

Shoppen

Volgens Sneijder-Cabau maakt het voor haar niet uit waar ze woont. "Het gaat er niet om welk land ik leuk vind en of ik op het strand kan liggen of kan shoppen. Je kan mij overal neerzetten, ik vind mijn weg wel."

"Ik zal altijd voor Wesley en mijn leven met hem kiezen. Of dat nou in Istanbul, Rusland, Tokio of Engeland is."