Pharrell Williams heeft een rechtszaak aangespannen tegen Will.i.am.

Hij wil hiermee bewijzen dat hij geen regels heeft overschreden door de frase I Am uit de merknaam I Am Other te gebruiken voor zijn kledinglijn.

In de aanklacht staat dat Williams brieven van Will.i.am heeft ontvangen waarin hij vraagt de merknaam niet meer te gebruiken, omdat het te veel lijkt op zijn eigen artiestennaam.

Op de website van BBC valt te lezen dat er geen puntjes zitten in de merknaam van Williams en die gebruikt de zanger van de Black Eyed Peas wel.

Daarnaast is Williams van mening dat de naam wordt gebruikt voor een heel ander 'product'. Bij hem gaat het om een kledinglijn en die is volgens hem niet eens heel bekend.

Concurrentie

Williams hoopt van de rechtbank te horen dat I Am other, die hij gebruikt voor zijn kleding, geen concurrentie is voor de zanger. Eerder verschenen er nog berichten dat Will.I.Am juist een aanklacht had ingediend tegen Williams.

Dit ontkende de frontman van The Black Eyed Peas later via Twitter. Zijn advocaat heeft nog niet gereageerd op het bericht van Williams.