Lindsay Lohan voelt zich naar verluidt als herboren sinds haar verblijf in een ontwenningskliniek. Volgens vrienden heeft de 26-jarige actrice haar dagen van wild gefeest en alcoholmisbruik voorgoed achter zich gelaten.

Een bron vertelde tegenover het Amerikaanse tijdschrift OK!: "Lindsay is 100 procent vastberaden om nooit meer te hoeven afkicken en gearresteerd te worden. Ze neemt het ditmaal echt serieus en wil haar leven beteren. Ze staat iedere ochtend om 7 uur op en is altijd als eerste aanwezig bij de AA-bijeenkomsten."

Hij vervolgt: "Ze rookt nog wel, maar volgens haar begeleiders is het ook niet goed om te proberen om van twee verslavingen tegelijk af te komen. Als advies kreeg ze ook mee om voorlopig even niet te daten en daar kan ze mee leven."

Lohan heeft er nu twee maanden van de haar opgelegde afkickperiode opzitten. De geplaagde actrice moest van de rechter 90 dagen verplicht in rehab wegens het liegen tegen politieagenten over een auto-ongeluk. Op 31 juli mag ze de kliniek verlaten.