Giel Beelen kijkt ernaar uit om binnenkort met zijn vriendin Giulia Wolthuis in een huis te wonen. Onder meer omdat hij dan samen met zijn partner een gezond leven kan leiden.

"We gaan binnenkort samenwonen en ik kan echt niet wachten, want als ze toch van die heerlijke sapjes maakt, maak er dan meteen twee!", vertelt de dj in Weekeinde van De Telegraaf. "Ik heb dat gezonde van mijn vriendin overgenomen."

De 36-jarige Beelen heeft in Wolthuis voor het eerst iemand gevonden die hem qua passie evenaart. "De eerste keer dat ik iemand heb die me ook echt begrijpt. We proberen elkaar nog weleens af te remmen: kijk je wel een beetje uit? Maar dat is eigenlijk voor de vorm."

De vriendin van Beelen vertrekt binnenkort voor een halfjaar naar New York voor een stage. "Er is geen vezel in mijn lijf die denkt: niet doen. Maar ik denk ook: fuck. Ik wil niet eens nadenken over hoe onze levens er überhaupt gaan uitzien. Als ik de ochtendshow blijf doen en zij 's avonds voorstellingen gaat doen... Ik ga daar niet over nadenken. Het komt vast goed."

De twee kondigden vorig jaar aan huwelijksplannen te hebben.