Huwelijk Tensen 'on hold', Willibrord moppert weer, Estelle dartelt in bikini, Arjen Robben zeult door 't zand, Wes troost Yo, Raf en Sabia zijn 'gaap' en Sylvie 'works that body'. Kortom: Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Caroline Tensen kent haar nieuwe lover nog geen jaar. Toch zei ze gretig 'ja' op zijn aanzoek. In augustus zouden ze trouwen, op Vlieland. Want waarom wachten als je weet dat het goed is, vindt Tensen.

Story weet te melden dat het snelle huwelijk voorlopig even 'on hold' is gezet. De presentatrice moest onverwacht geopereerd worden aan haar arm.

Daarom kan ze nu geen bruidsjurken passen. En ook wordt precies in augustus haar nieuwe huis opgeleverd. Ze moet met haar neus bovenop de aannemer zitten die de laatste klusjes opknapt. Verloofde Ernst laat zich ondertussen van zijn beste kant zien.

Omdat Caroline niks kan met haar arm, helpt hij haar douchen en wast hij haar haren. "We maakten het voor het eerst mee in onze relatie", zwijmelt Caroline. Niet zo vreemd, als je krap een jaartje bij elkaar bent.

Te laat, Willibrord

"Willibrord heeft spijt", kopt Story. De senior tv-man deed mee aan Jouw vrouw, mijn vrouw. Daarvoor kreeg hij een week ex Miss Holland Kim Köttner te logeren. Willibrords verloofde Gesina mocht bij zanger Jaap Reesema intrekken.

Na afloop zei Kim dat Willibrord Frequin heel veeleisend is. Ze moest hoge hakken aan, alles in het huishouden doen en voelde zich net een persoonlijke assistent.

Maar volgens de grijze tv-man is dat zwaar overtrokken. Hij baalt dat alle leuke stukjes uit het programma zijn geknipt. "Wel waren de gesprekjes waarin ik zeur achter elkaar gezet", moppert Willi. Hij had nog wel zo gevraagd of hij vooraf de montage mocht zien.

Nu is hij gepasseerd en baalt. Om zijn imago van vrouw-onvriendelijke brompot op te vijzelen pruttelt hij nog dat Gesina thuis de broek aan heeft en de baas is. Maar zijn jarenlange reputatie van anti-feminist kan hij daarmee echt niet meer rechttrekken.

Naar de zon

De eerste grote uittocht van de BN'ers is begonnen. Estelle is met Badr en de kids naar Ibiza vertrokken. Daar pronkt ze met haar slanke lijf (is die scheiding toch ergens goed voor) in een bikini.

Ze logeren in het penthouse dat nog op naam van Ruud staat. Bepaald geen slechte omgangsregeling van de ex-echtelieden. Estelle's kids zitten op een internationale school en hebben blijkbaar al zomervakantie.

Wes troost Yo

Op Ibiza zien we Yolanthe en Wesley. Bij gebrek aan een baby knuffelt Yolanthe haar hondje. Ook Wesley sjouwt met het beestje rond. Eerder was Yo met een paar zussen op het eiland waar ze is opgegroeid.

Volgens Privé moesten de zussen het één en ander afhandelen van de erfenis van hun vader, een rijke horecamagnaat op Ibiza. Yolanthe zou het moeilijk hebben en daarom moest Wesley haar in zijn zwaar getatoeëerde armen nemen om te troosten.

Robben in speedboot

Voetballer Arjen Robben was op Formentera. Hij was in gezelschap van collega André Ooijer. Bernadien en hij hebben jonge kinderen, dus het was een heel gesleep om naar het strand te komen.

Handdoeken, koelbox, buggy; volgens Privé een goede work-out voor Arjen. Het stel is niet zo jet-setterig, maar een tochtje met een speedboot maakten ze dan weer wel.

Heitinga op de fiets

Ook voetballer John Heitinga vierde een familievakantie. Met vrouw Charlotte Sophie en de kids zat hij op Ibiza. Ze huurden een fiets met kinderzitje en toerden over het eiland.

Maar Charlotte Sophie kennende werden 's avonds de kids bij de oppas ondergebracht. Ze is een echte voetbalvrouw, dol op kleertjes, tasjes en schoentjes. Na haar comfortabele fiets-outfit verruilde ze de shorts en het hemdje vast voor een hip jurkje met hoge hakken om met John de disco onveilig te maken.

Gaap-gezin

Het prille gezinsgeluk van Rafael van der Vaart en Sabia wordt een beetje saai. Maar liefst 10 pagina's besteedt Story aan het blije, nieuwe gezinnetje. Op de kiek met Rafaels Spaanse familie, voetballen op het strand, Rafael met het zoontje van Sabia op zijn nek...enzovoorts.

En die baby gaat er gauw komen, verheugt Sabia zich: "Misschien kan ik morgen al vertellen dat ik zwanger ben", glundert ze in het blad. Dan zit ze voor de rest van haar leven op voetbal-rozen. Drie kinderen van twee topvoetballers, dat is kassa!

Meis in Parijs

Ondertussen gaat het gerucht dat Sylvie Meis' relatie met de Fransman over zou zijn. Ze Twittert veel foto's, maar Guy staat er nooit op. Maar Privé wist de hand te leggen op kiekjes van het stel in Parijs. Ze joggen samen een rondje in het Bois de Boulogne. Syl met een paardenstaart en een strakke zwarte legging en hemdje, Guy wat sjofel in een gewoon shirt.

Tijdens het rennen weten ze te lachen, dus ze zullen het nog wel gezellig hebben samen. "Ze werken zich behoorlijk in het zweet", schrijft het blad, "Maar zulke lichamen krijg je natuurlijk niet cadeau."

En dat is weer een hele verademing voor de vrouwelijke lezers van het blad. Die hebben geen Franse lovers om mee te joggen en vrezen de zomer die gaat komen, met bikini en badpak.