Deadmau5 geeft toe dat hij met een andere vrouw dan zijn ex de lakens heeft gedeeld, maar ontkent dat hij is vreemdgegaan. 

De ex-verloofde van de dj, Kat Von D, maakte donderdag wereldkundig dat ze weer single is. In haar twitterberichten leek ze erop te wijzen dat ze bedrogen was.

"Kat en ik gingen in november uit elkaar en toen ben ik terug naar Toronto gegaan", schrijft Deadmau5 op Facebook. "Terwijl we uit elkaar waren, ben ik samen geweest met een andere vrouw. Kat en ik kwamen weer bij elkaar en toen heb ik opgebiecht dat ik met een andere vrouw heb geslapen."

Verloving

Deadmau5, die werd geboren als Joel Zimmerman, schrijft dat hij Von D tijdens hun relatie nooit heeft bedrogen. "We hebben de problemen achter ons kunnen laten en kwamen halverwege december weer bij elkaar. Eind juni bleek dat de relatie toch niet werkte en hebben we samen besloten onze verloving te beëindigen."

De 32-jarige dj en de 31-jarige Kat von D leerden elkaar in september kennen. In november lieten de twee via Twitter weten uit elkaar te zijn, een maand later vroeg Deadmau5 zijn geliefde in een tweet ten huwelijk.