Chantal Janzen wil haar huwelijk niet 'even tussendoor' doen. "Ik doe heel veel dingen tegelijkertijd", zei de musicalactrice, die in 2010 haar verloving met vriend Marco aankondigde, in Linda's Zomerweek

"Ik wil niet iets groots vlak ervoor of erna hebben, ik wil alles heel goed doen."

"De afgelopen jaren is James gekomen, daarna heeft Marco met zijn bedrijf iets heel groots gedaan en daarna hadden we een verbouwing", geeft Janzen als redenen voor het uitstellen van de bruiloft.

"Toen kwam Petticoat, mijn eigen musical. Dat waren allemaal grote dingen."

De 34-jarige blondine, die begin 2009 beviel van zoontje James, is naar eigen zeggen nog steeds stapelverliefd op haar vriend. "Ik wil de rest van mijn leven bij deze man blijven en dat wil ik ook echt vieren. Ik vind het zo geweldig dat ik nog iedere dag denk: daar komt de leukste man van de wereld de trap af."

Theater en televisie

Kiezen tussen haar carrière voor theater of televisie vindt Janzen moeilijk. "Ik drijf iedereen tot waanzin, omdat ik het allebei wil", zegt ze.

De presentatrice/musicalster kan niet in de toekomst kijken, maar weet dat ze het niet allebei kwijt wil. "Ik wil wel eens over een glazen bol wrijven om te zien wat ik precies moet doen. Ik wil het namelijk allebei en het liefst zo lang als ik wil."

"Theater vind ik het allerrmooiste. Maar mijn tv-werk wil ik ook niet opgeven", aldus Janzen. "Ik zou het om en om kunnen doen in de toekomst. Ik heb nu ook het geluk dat iedereen meewerkt. Joop van den Ende zegt altijd: 'het is een voordeel én een nadeel als je Chantal hebt'."