De relatie van Kat Von D en Deadmau5 lijkt te zijn gestrand. De tatoeagekunstenares twitterde donderdag dat 'deze relatie inderdaad over is'.

De tweet van Von D lijkt erop te wijzen dat een van de twee is vreemdgegaan. Deadmau5, die eigenlijk Joel Zimmerman heet, vroeg Von D in december via Twitter ten huwelijk.

"Man, wat ben ik stom", twitterde Von D woensdagavond. "Je geliefde bedriegen is het ergste wat je kunt doen", verduidelijkte ze een paar uur later.

Of ze het over haarzelf of over Deadmau5 heeft, is onduidelijk. "Ik vind het verschrikkelijk om te moeten toegeven, maar deze relatie is inderdaad over."

Geen namen

Von D noemt geen namen, maar volgens diverse Amerikaanse entertainmentmedia heeft ze het over haar relatie met de 32-jarige Deadmau5. Een woordvoerder van de dj wilde tegenover entertainmentzender E! niet ingaan op de berichten van Von D.

Deadmau5 en de 31-jarige Von D, die sinds september samen waren, gingen al eens eerder uit elkaar. Ook dat deden ze via Twitter. "Ik had het bij het verkeerde eind", twitterde Von D in november. Niet veel later kwamen de twee toch weer bij elkaar, waarna Deadmau5 haar ten huwelijk vroeg.