Chris Brown heeft afgelopen zaterdag niemand mishandeld. De eigenaar van Heat Ultra Lounge, waar het incident zou zijn voorgevallen, bevestigt het verhaal van de zanger.

Brown zou zaterdag na een optreden een 24-jarig meisje hebben geduwd waardoor ze haar kniebanden scheurde.

"Op basis van beelden van onze beveiligingscamera's en verklaringen van uitsmijters en bezoekers blijkt dat er niks is gebeurd", zegt de eigenaar van de club tegen TMZ.

Volgens hem was het juist het meisje dat zich misdroeg door op het podium te klimmen en het VIP-gedeelte binnen te dringen. Daarom is ze uit de club gezet. "Eventuele blessures die ze daaraan heeft overgehouden, zijn haar eigen schuld. Onze beveiligers hebben gedaan wat ze moesten."

Onzin

Eerder al zei Brown dat het allemaal onzin was. "Normaal gesproken reageer ik niet, maar ik heb niets gedaan. Ik had zaterdag een geweldige, positieve show", twitterde de zanger.

Brown verwijderde deze post iets later en verving hem met de tekst: "Positieve energie. De duivel werkt altijd. Was het niet voor mijn geloof en mijn fans dan zou ik al lang geleden zijn gestopt met muziek. Ik word er zo moe van. Ik blijf positief."