Chris Brown ontkent dat hij iets te maken heeft met een vermeende mishandeling van een 24-jarig meisje afgelopen zaterdag.

Deanna Gines klaagde de r&b-zanger zondag aan met de bewering dat hij haar in een nachtclub zou hebben geduwd waardoor ze haar kniebanden scheurde.

Gines zou in het vip-gedeelte van de club zijn geweest. Daar was Brown ook. Toen de bar dicht ging, zou Brown haar hard hebben geduwd waardoor ze viel. In het ziekenhuis kreeg Gines te horen dat de banden in haar knie waren gescheurd. Daarop diende ze een aanklacht in bij de politie.

Het meisje deed haar verhaal bij TMZ en de entertainmentsite plaatste een foto van Gines op krukken. Brown kreeg de foto onder ogen en zou TMZ persoonlijk hebben verteld 'te stoppen met de leugens'.

Positief

Vervolgens schreef hij op Twitter: "Normaal gesproken reageer ik niet, maar ik heb niets gedaan. Ik had zaterdag een geweldige, positieve show." Brown verwijderde deze post iets later en verving hem met de tekst: "Positieve energie. De duivel werkt altijd. Was het niet voor mijn geloof en mijn fans dan zou ik al lang geleden zijn gestopt met muziek. Ik word er zo moe van. Ik blijf positief."