Caroline Tensen en haar aanstaande man Ernst-Jan Smids stellen hun huwelijk uit. De twee zouden elkaar op 29 augustus op Vlieland het jawoord geven, maar ze hebben momenteel te veel aan hun hoofd. 

De druppel kwam toen bleek dat er een pees in de schouder van Tensen was afgescheurd. "Ik ben inmiddels geopereerd, maar moet nog wel zo'n drie maanden revalideren", vertelt Tensen aan RTL Boulevard.

"Dat was al in december gebeurd. Ik had veel pijn en ik ging van fysio naar een arts en weer terug", legt de presentatrice uit. Uiteindelijk wilde ze zich nog snel laten opereren zodat ze op 29 augustus gewoon kon trouwen. Maar door de revalidatietijd bleek dat toch niet haalbaar.

De twee zijn tegelijkertijd ook nog bezig met een verhuizing. En alles bij elkaar kwam het huwelijk daardoor niet zo goed meer uit. "We hebben nog geen nieuwe datum, ik denk dat we het in het voorjaar of begin zomer doen. We gaan gewoon door met dezelfde ideeën."

Koek en ei

Met de relatie van de twee is volgens de presentatrice niets mis. "Ja, we gaan als een speer", zegt ze lachend. "We hebben het ontzettend lekker samen."

Tensen (49) verbrak in oktober na 11 jaar haar relatie met Peter Gallas. In december werd bekend dat Tensen 'voorzichtig aan het daten' was met Smids (51). Op eerste paasdag werd Tensen ten huwelijk gevraagd.