LOS ANGELES - Net gelukkig getrouwd en nu al weer een conflict in het leven van de ster Liza Minnelli. De entertainer is door haar 94-jarige stiefmoeder Lee Anderson Minnelli aangeklaagd voor mishandeling.

Liza Minnelli zou de bejaarde dame uit het huis van haar overleden vader proberen te krijgen. Zo heeft de ster, die kort geleden trouwde met concertpromotor David Gest, de electricteit laten afsluiten en haar de tuinman ontnomen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, moest ook de schoonmaker van het zwembad zijn biezen pakken.

Een woordvoerder van Liza Minnelli zegt dat ze het huis wil verkopen en dat ze de bewoonster een appartement heeft aangeboden, maar de moeder weigerde. Volgens de bewoonster was het de wens van vader Vincente Minnelli dat ze tot haar dood in de woning zou mogen wonen.

De advocaat van de moeder zegt dat een verhuizing - ze woonde 40 jaar lang in hetzelfde huis - zo traumatisch zou zijn dat het haar eind zou betekenen. Het besje is 1 meter 40 groot, en weegt nog maar 40 kilogram.