Bridget Maasland wordt regelmatig door mensen kil genoemd, maar de presentatrice herkent zichzelf niet in die benaming. "Ik ben juist een enorme knuffelmoeder."

"Ik ben Haags en Hagenezen hebben het hart op de tong. Daardoor is hun uitstraling misschien wat killer, terwijl ze juist heel veel zelfspot en relativeringsvermogen hebben. En helemaal niet kil zijn", aldus Maasland tegenover Flair.

Zeker tegenover haar zoon is de presentatrice heel knuffelig. "Ik vind het heerlijk om Mees lekker vast te pakken en dan in de haartjes in zijn nek kriebelen."

Het moederschap is voor Maasland het belangrijkste dat er bestaat. "Helemaal omdat ik het ouderschap deel met mijn ex en dus al de helft van Mees' leven mis. Afschuwelijk vind ik dat."

Relatie

Een nieuwe relatie is om die reden volgens de presentatrice ook lastig. "Ik heb nu zo mijn eigen leven en ritme samen met Mees. Voordat daar iemand tussenkomt. Dat wordt moeilijk."

Toch sluit Maasland een nieuwe relatie niet uit. "Ik ben er voorzichtig wel weer aan toe, maar ik zie nooit leuke mannen. Echt niet. Ik kom ze gewoon niet tegen!"