Debbie Rowe gaat niet de voogdij aanvragen over haar dochter Paris Jackson. Rowe zou de drie kinderen van wijlen Michael Jackson niet uit elkaar willen halen.

Dat meldt TMZ vrijdag.

"Debbie houdt van Paris en zou haar graag in huis nemen, maar ze realiseert zich ook dat Paris bij haar broertjes wil zijn", aldus een bron.

Rowe zou zich daarnaast zorgen maken om de 11-jarige Blanket, het jongste broertje van Paris, en zou ook om die reden haar dochter bij haar broers willen houden. "Blanket voelt zich verlaten sinds Michael dood is en is heel gevoelig", aldus een bron.

Momenteel zijn Katherine Jackson, de moeder van Michael, en neef TJ Jackson nog de voogden van Paris, Prince en Blanket.

Rowe is de moeder van de 15-jarige Paris en de 16-jarige Prince Jackson. Paris gaat regelmatig bij haar moeder op bezoek, maar haar broer heeft geen behoefte aan een relatie met hun moeder.

De rechter heeft een onderzoek naar de familie ingesteld nadat Paris twee weken geleden zelfmoord probeerde te plegen. De tiener sneed in haar polsen en nam een overdosis pillen. Volgens bronnen gaat het goed met Paris, die momenteel verblijft in een hospitaal in Los Angeles.