Kristen Stewart zou zich verraden voelen door Katy Perry. De zangeres en de ex van de actrice, Robert Pattinson, worden de laatste paar weken veel samen gezien.

"Kristen is verschrikkelijk verdrietig en voelt zich verraden. Zij en Katy waren goede vriendinnen", vertelt een bron aan Daily Mail.

De actrice verkeert volgens de bron in een fase van ontkenning. "Ze blijft Robert maar bellen en sms'en, in de hoop dat hij haar terug wil. Maar hij reageert niet."

Stewart zou nu proberen weer contact te krijgen met haar ex door in films te spelen waarvan zij denkt dat hij er ook een rol in wil spelen. "Robert wilde in een film spelen over de oorlog in Irak. Ineens speelt Kristen een vrouwelijke soldaat die op Guantanamo Bay werkt."

Perry en Pattinson werden afgelopen maand vaak samen gezien. Zo gingen de twee samen naar een concert en werden zij samen gezien in een park.

Perry zou tegenover een vriend hebben gezegd niet te willen daten en dus geen relatie te hebben met Pattinson. "Katy heeft het veel te druk met genieten van alle leuke dingen."

Stewart en Pattinson gingen in mei definitief uit elkaar, de twee hadden daarvoor al bijna een jaar een knipperlicht-relatie nadat de actrice een affaire had met regisseur Rupert Sanders.

Perry had tot maart dit jaar een relatie met zanger John Mayer. De twee worden sinds de breuk nog regelmatig samen gezien.