Miley Cyrus reageert schouderophalend op de beledigende tweets die Amanda Bynes over de Hannah Montana-actrice uitstortte.

''Ik vind het allemaal zo treurig en ik wil geen olie op het vuur gooien'', reageerde Cyrus in een radioshow van Hot 99.5 FM.

De twee waren zes jaar geleden dikke maatjes, maar nu is Cyrus het laatste twitterslachtoffer van Bynes. Eerder lagen Rihanna, rapper Drake en Courtney Love onder vuur. Bynes heeft daarnaast ook verschillende nare dingen over haar eigen vader gezegd op Twitter. Naderhand verwijderde Bynes de berichten op haar Twitter-profiel.

''Ik legde de basis voor haar comeback totdat ze me begon aan te vallen'', vervolgde de 20-jarige zangeres van We Can't Stop. ''Ik vond het hilarisch dat ze mijn naam noemde op het moment dat ik wereldwijd trending topic was op Twitter.''

Publiciteit

Volgens Cyrus is het Bynes alleen om publiciteit te doen. ''Het is grappig te merken hoeveel mensen willen meeliften zodra je trending topic bent. Ze proberen zichzelf te associëren met andermans succes zodat ze zelf ook trending topic kunnen worden'', zei Cyrus.

De zangeres reageerde in de radioshow ook op de geruchten dat ze aanpapt met Justin Bieber. Over de foto van TMZ waarop ze samen in een club te zien zijn, zei de verloofde van Liam Hemsworth dat het 'onmogelijk' is dat er iets opbloeit tussen haar en Bieber. ''Ik ben immers verloofd'', zei ze.