Een Canadees model beweert dat Kanye West met haar het bed heeft gedeeld, terwijl hij al een relatie met Kim Kardashian had. West ontkent de aantijgingen. 

"Ik schaam me er zo voor. Maar als ik Kim was en bijna een baby kreeg van Kanye zou ik het ook willen weten, en dus vertel ik het", aldus Leyla Ghobadi tegen Star Magazine.

De rapper zou tegen Ghobadi hebben gezegd dat de relatie die hij met Kardashian heeft 'slechts voor publiciteit is'. Op het moment dat het model met West in bed dook was nog niet bekend dat Kardashian zwanger is.

"Hij vroeg mij mee te gaan naar zijn hotelkamer, nadat ik en mijn vriendinnen door hem backstage waren gevraagd tijdens een optreden. Het begon onschuldig, maar uiteindelijk lagen we samen in bed", aldus Ghobadi.

Ontkenning

Er klopt volgens Kanye West niets van het verhaal van model Leyla Ghobadi. De Canadese beweert dat zij het bed met de rapper heeft gedeeld. Kanye denkt dat de 24-jarige Leyla op publiciteit uit is.

"De meest recente aanval op Kanye West en zijn familie slaat nergens op", verklaart een woordvoerder tegenover TMZ. "Dit is een opzichtige poging van een verwarrend persoon, iemand die duidelijk aandacht wil."

Vorige week

Volgens het model heeft de rapper haar vorig weekend nog gebeld, maar heeft Ghobadi zijn verzoek om hem nog eens te ontmoeten afgewezen. "Kim is zwanger. Ik zou dat een zwangere vrouw nooit aandoen."

Het management van Kardashian laat aan Daily Mail weten dat de beschuldigingen niet waar zijn. Het management van West ontkent eveneens de aantijgingen.

Kim Kardashian en Kanye West maakten in december vorig jaar bekend een kindje te verwachten. Kardashian bevalt waarschijnlijk in juli van hun dochter.