Thomas Berge feestte er als vrijgezel flink los, maar kijkt daar nu met andere ogen op terug. "Het is een fase geweest. Achteraf gezien was het misschien een beetje triest."

Dat vertelt hij in een interview met Grazia.

"Het was in die tijd mijn eigenwaarde. Maar ik had het toen wel nodig. Ik denk dat elke jongen dat nodig heeft. De vraag is alleen: zijn de mogelijkheden gelimiteerd of ongelimiteerd? Bij mij waren ze ongelimiteerd."

Echte liefde

Vrouwen betekenden in die tijd ook niet iets speciaals voor de zanger. "Ik denk dat het gewoon fun was. That’s it. Puur voor de fun. De doldwaze dagen van de Bijenkorf. Maar het is ook goed geweest, want daardoor wist ik, toen ik Myrthe ontmoette, dat het echte liefde was."

De seks zijn met zijn huidige geliefde is dan ook veel specialer geeft Berge aan. "Ja, het is écht, het is liefdevol. Het lekkere is, dat ik me dan ook voluit geef. Bij ons is dat zo’n klik. Echt niet normaal, heel mooi, gewoon helemaal te gek. Haha. Dat had ik nog nooit meegemaakt. En het is nog steeds zoals in het begin."

Monogamie

Vreemdgaan, daar moet Berge niks van hebben. "Ja, daar ben ik heel erg stellig in. Voor mij is dat een vorm van respect. Niet eens zozeer naar de ander, vooral naar jézelf toe. Want als je vreemdgaat, heb je geen eigenwaarde. En praat je kennelijk niet goed met je partner. Vaak mist er iets in zo’n relatie."

Berge en zijn vriendin Myrthe Mylius zijn nu bijna een week ouders van zoon Jack.