De familie Jackson wil niet dat Debbie Rowe de voogdij over dochter Paris krijgt. 

De 15-jarige dochter van Rowe en Michael Jackson deed onlangs een zelfmoordpoging, een rechter laat haar thuissituatie onderzoeken.

Volgens geruchten wil Debbie Rowe, de moeder van Paris, voogd van haar dochter worden als Paris dat wil. Rowe deed bij haar scheiding van de King of Pop in 1999 afstand van haar rechten als moeder en zag haar kinderen jarenlang niet. Paris en Rowe hebben echter sinds kort weer contact.

De familie Jackson voelt echter helemaal niets voor Rowe als voogd, vertellen bekenden van de familie aan entertainmentwebsite TMZ. De nabestaanden van de in 2009 overleden zanger vertrouwen Rowe niet, weet een ingewijde. "Als haar intenties goed waren, zou ze wel contact op hebben genomen met de familie."

Michaels Jacksons moeder Katherine en zijn neef TJ hebben momenteel de voogdij over de 16-jarige Prince, de 15-jarige Paris en de 11-jarige Blanket. Paris sneed zichzelf vorige week in de polsen en nam een overdosis pillen, mogelijk omdat ze het moeilijk heeft met haar thuissituatie.

Paris werd zaterdag overgebracht naar een ander ziekenhuis. Ze ligt nu in het hospitaal waar haar vader stierf. Er doen geruchten de ronde dat de tiener vrijdag naar huis mag, maar andere bronnen spreken dat weer tegen.