De geruchten dat de relatiebreuk van presentator Johnny de Mol en zangeres Josje Huisman het gevolg is van overspel door eerstgenoemde zijn onwaar. 

Dat beweert althans Albert Verlinde dinsdag in RTL Boulevard. Wel zou Huisman hebben vermoed dat haar ex-vriend vreemdging.

Het Belgische blad Dag Allemaal schrijft deze week overtuigd te zijn van het vreemdgaan van De Mol. 

"Er was geen sprake van overspel", meldt RTL Boulevard na gesprekken met kennissen uit de kring van het stel. Wel was er volgens presentator Albert Verlinde "sprake van vermoedens" en de relatie is daardoor stuk gelopen.

"De vertrouwensband werd doorbroken", vertelde Verlinde over de De Mol en Huisman, die beiden veel op reis zijn voor hun werk.

De druppel die de emmer van hun relatie deed overlopen was volgens het RTL-programma een opmerking van Johan Derksen, die onlangs opmerkte dat hij de enige was met wie Johnny tijdens de opnames van het programma Waar is De Mol niet naar bed was geweest.

De managers van De Mol en de K3-zangeres ontkennen beiden ook dat er sprake was van overspel. Huisman laat verder weten dat ze voorlopig geen beroemde vriend meer wil.