Robert Pattinson en Katy Perry zouden het samen weer erg gezellig hebben gehad, afgelopen weekend. Vrienden van de twee vertellen New York Post zelfs dat ze voor elkaar gevallen zijn.

De Twilight-acteur zou een week bij Katy in Los Angeles hebben gelogeerd.

Tijdens een concert van Björk zouden ze erg close zijn geweest. Wel liepen ze gescheiden naar buiten, om de fotografen te ontwijken.

De twee werden al vaker samen gespot, sinds het in mei uit ging tussen Pattinson en zijn ex Kristen Stewart, die eerder bevriend was met Perry.

De zangeres zou echter ook nog niet helemaal over haar laatste relatie met John Mayer zijn. Het Amerikaanse entertainmenttijdschrift People schreef zondag dat Perry en Mayer met een stel vrienden bij Chateau Marmont in West-Hollywood waren. De groep is tot na middernacht aan tafel blijven zitten.

Eerder deze week werd bekend dat Pattinson tips kreeg van acteur Leonardo DiCaprio. "Leo heeft hem gebeld. Hij heeft hem gezegd te scheren, nieuwe kleren aan te trekken en een huis te huren in Miami", aldus een bron tegenover HollywoodLife.com. "Leonardo heeft daar zelf ook een huis en hij wil Rob verder helpen."

DiCaprio zou de acteur willen koppelen aan een model. "Leo heeft zelf met heel wat modellen iets gehad, dus hij kent er genoeg. En Robert heeft zijn aanbod aangenomen. Hij moet Los Angeles echt uit, de hele stad doet hem denken aan Kristen."