Presentatrice Lauren Verster is nog niet echt bezig met het krijgen van kinderen. "Het lijkt me heel gezellig, maar ik zie er ook een beetje tegenop."

De inmiddels 33-jarige presentatrice ziet hoe de levens van haar vriendinnen worden beïnvloed door de komst van kinderen.

"De meeste vriendinnen van mij hebben kinderen en zij zijn allemaal permanent overspannen, overwerkt, moe, ongezellig en gestrest. Dat zijn wel voorbeelden waarvan ik denk: oh my goodness, wat staat me te wachten?" biecht ze in een interview met Flair op.

"Maar ik zie het ook wel weer voor me: dat ik in de keuken een enorme salade maak in een grote houten schaal en het gezin samen aan een lange tafel zit. Als je zoiets wilt, moet je natuurlijk niet tot je zestigste wachten, maar ik ben er nu niet enorm mee bezig," legt Verster uit.

Samenwonen

De presentatrice is sinds 2011 een setje met Jort Kelder die volgend jaar 50 wordt. Inmiddels wonen de twee samen in drie verschillende huizen in Amsterdam. Destijds heeft Kelder de eerste stap gezet, vertelt Verster: "Hij heeft mijn telefoonnummer ergens losgepeuterd en is me sms’jes gaan sturen. Op die manier heeft hij me veroverd, haha."

Verster hoopt over tien jaar nog steeds samen te zijn met Kelder. "Met twee voordeuren: één met afgebladderde verf en plaatjes van Bollywood-sterren voor mij, eentje met een gouden plaatje voor Jort. En dat je dan als je bij een van ons aanbelt in dezelfde gang uitkomt."