Justin Bieber wordt aangeklaagd door een fotograaf. De beveiling van het tieneridool zou de man bedreigd hebben met een pistool.

De fotograaf werd door beveiliger Hugo Hesny bij de keel gegrepen, tegen een muur gegooid en vervolgens bedreigd met een pistool, zo verklaart Jeffrey Binion tegenover TMZ.

Binion moest van de zanger de geheugenkaart van zijn camera inleveren, toen hij probeerde foto's te maken van Bieber die een studio uitliep.

"Justin Bieber is een volwassene en zo zou hij zich ook moeten gedragen. Hij moet weten dat hij niet zijn beveiligers als persoonlijke wapens kan gebruiken. Zijn agressieve gedrag tegenover fotografen moet stoppen. Hij moet verantwoordelijk nemen voor zijn acties", aldus de advocaat van de fotograaf.

De laatste week zijn er vaker dit soort incidenten voorgevallen. De beveiliging van de zanger heeft in één week al vier keer fotografen lastig gevallen.

Bieber ligt al een aantal weken onder vuur vanwege zijn gedrag. De popster zou overlast veroorzaken in zijn woonwijk, heeft meerdere boetes gekregen voor te snel rijden en is al een aantal keer te laat komen opdagen voor een optreden.