Mister Positivo is niet zo blij, Maxima schopt haar hakken uit,  Estelle krijgt miljoenen en Gordon moet een keer kappen met ruzie. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Nog niet in de bladen, wel op NU.nl: Emile Ratelbands vrouw wil van hem af. Moon en Emile zijn in een 'vechtscheiding' beland. Zij klaagt hem aan voor mishandeling en wil 12 duizend euro alimentatie per maand. In Party zien we foto’s van Emile.

De positiviteitsgoeroe straalt nu vooral triestigheid uit. Hij is kaal door een haartransplantatie en zijn ogen zijn vreemd opgezwollen. 'Gestoeid met de kinderen,' zegt hij daar over. Wij vragen ons nu af of dat echt zo is. Of bedoelt vrouw Moon met 'mishandeling' dat zij Emile met de mattenklopper te lijf is gegaan?

Hoe dan ook: Emile heeft zijn kinderen al weken niet gezien en is daar erg treurig onder. Zijn zaken gaan slecht, hij ziet er vreselijk uit en de zoveelste scheiding hangt hem boven het hoofd. Blijf dan maar eens 'Mister Positivo'.

Zwart bakkie

Alexander en Maxima zijn bezig met hun tour door het land. In razend tempo worden de provincies aangedaan. Paar handjes geven, drie minuten kijken naar een dansje en dan hup, naar de volgende stad. Party volgde het koningspaar en sprak met een stel uit Groningen dat een kopje koffie met ze mocht drinken. W.A en Maxima drinken hun koffie allebei zwart, hoorden we uit hun mond. En Maxima loopt altijd op hoge hakken, maar 'geeft ze 's avonds een zwieper'.

Alexander heeft toen hij in Groningen woonde met zijn vrienden flink gefeest, verklapte de koning zelf. Ook Maxima werd in de verkeringstijd incognito meegetroond naar Groningen. In Arnhem ging het even mis met het kanon. Maxima stond al met haar handen voor haar oren, maar het kanon ging niet af, ook niet na het herladen.

Tijd om te wachten was er niet, dus helaas geen ere-saluut voor het paar. In haar blauw/witte pakje van Natan en op hoge hakken bleef Maxima lachen. Maar we weten nu wel dat ze meteen thuis haar schoenen uitschopt en op de bank bijkomt met een kopje zwarte koffie.

Rondje van Estelle

De scheiding van Estelle Gullit -nu weer Cruijff- is rond. Volgens Weekend komt ze er goed vanaf. Ze mag in de miljoenenvilla blijven wonen zolang de kids thuis wonen. En ze krijgt 15.000 alimentatie per maand.

Het blad verwacht dat zij de komende tijd 'enkele miljoenen' op haar rekening bijgeschreven zal krijgen. Vandaar dat zowel Estelle als Badr Hari zo blij naar de camera kijken. De twee waren in het Amstel Hotel en wilden best een kusje uitwisselen voor een mooi plaatje.

Wie de rekening oppikte, heeft Weekend helaas niet gezien. Maar het zou maar zo kunnen zijn, dat Estelle Badr trakteert op de goede afloop van haar scheiding. 

Prijzig plaatje

Weekend zette twee foto’s van Sylvie Meis naast elkaar. De ene is een oud plaatje van Sylvie als soapie. Ze is een beetje mollig en haar haar valt gewoon recht naar beneden. Het tweede is een glamourfoto van zoals we Sylvie nu kennen. Opgefluft haar, graatmager, lipjes getuit, borstjes vooruit. Volgens het blad spendeert de ex-voetbalvrouw jaarlijks een vermogen aan haar uiterlijk. Haar haar hangt altijd vol met extensions en wordt professioneel geföhnd.

Haar lippen zijn dikker en voller, dus daar zitten fillers in. Botox houdt de rimpeltjes weg. En de tandjes zijn gebleekt en opgepoetst door een sterrentandarts in Duitsland. Voor minstens 100 euro per uur werkt een personal trainer vier keer per week aan het ranke lijfje van de presentatrice. Verder is er nog styliste Danie Bles, de nagelstudio, de spraytan en de make-up door Leco van Zadelhoff.

Per jaar hangt er aan het opgepoetste voorkomen van Frau Sylvie een prijskaartje van vele tienduizenden euro’s. Zelf verdiend weliswaar, maar met de centjes van ex-man Rafael achter de hand hoeft ze na de scheiding niet te bezuinigen op een Botoxje meer of minder. 

Gordon niet welkom

Gorden opperde recent dat hij wel terug kon naar de Toppers. Twee weken geleden nog hadden Jeroen van der Boom, René Froger en Gerard Joling een volle zaal. Duizen bezoekers dosten zich uit voor '1000 en 1 nacht’ en zongen vrolijk mee. Aan Gordon, die vanaf de start meedeed met de Toppers, dacht niemand meer.

Story sprak met Gerard Joling over een mogelijke terugkeer van de Amsterdamse zanger. "Dat gaat er bij ons dus niet in" laat Joling beslist weten. Gordon vond het repertoire beneden zijn stand en stapte destijds uit de formatie. "Geen idee hoe hij dit opneemt. Hij is een ongeleid projectiel en je weet nooit hoe hij reageert", aldus Gerard.

Joling laat ook nog even weten dat Gordon niet altijd met iedereen ruzie moet zoeken. "Hij moet gewoon een keertje dankbaar zijn". Ruzie hebben Geer en Goor niet met elkaar, aldus het blad. Althans, niet tot het moment van publiceren van dit verhaal.