Paris Jackson krabbelt in een ziekenhuis in Los Angeles op na haar zelfmoordpoging.

Volgens een ingewijde gaat het goed met de dochter van wijlen Michael Jackson, die in de nacht van dinsdag op woensdag in haar polsen sneed.

"Ze lacht weer en kan niet wachten haar vrienden weer te zien", vertelt een bekende aan het Amerikaanse blad People. Wanneer de 15-jarige Jackson het ziekenhuis mag verlaten, is nog niet bekend.

Ook weet de familie Jackson nog niet wat ze met de tiener gaat doen. Daarover wordt door voogden Katherine en T.J. volgens de ingewijde naarstig overlegd.

Geruchten

Ondertussen duiken de wildste geruchten op over de reden waarom Jackson in haar polsen sneed. Volgens Us Weekly had ze knallende ruzie met haar oudere broer Prince.

"Paris wilde een band met haar moeder, maar Prince herinnert zich alle verschrikkelijke verhalen die hun vader over haar heeft verteld", weet een ingewijde. "Prince vindt dat Paris haar vader verloochent door contact op te nemen met haar moeder."

Marilyn Manson

Prince en Paris komen beiden voort uit het huwelijk van Michael Jackson met Debbie Rowe. Na de scheiding in 1999 bleven de kinderen bij de popartiest wonen en gingen niet meer om met hun moeder. Paris zocht eerder dit jaar weer contact met Rowe.

Daarnaast wordt gefluisterd dat de tiener boos was omdat ze niet naar een concert van Marilyn Manson mocht, maar een ingewijde ontkende dat al snel.

De rocker reageerde op de geruchten door Jackson een bericht te sturen via TMZ: "Ik hoop dat je je weer wat beter voelt. Je bent altijd welkom bij een van mijn shows, je staat op de gastenlijst."