Zoeey Deschanel gelooft nog steeds in ware liefde, ondanks dat de actrice vorig jaar is gescheiden van haar ex, muzikant Ben Gibbard.

Dat vertelt de 33-jarige actrice in een interview met de Australische Cosmopolitan.

"Absoluut! Ik geloof er heilig in. Ik zeg niet dat het per se oneindig is, maar ik kom uit een familie van ware liefdes. Mijn ouders zijn al 40 jaar gelukkig getrouwd en mijn grootouders zelfs 70 jaar lang", aldus Deschanel.

De actrice geeft in het blad toe dat ze vroeger vaak onzeker was, maar dat ze nu blij is met wie ze is. "Ik werd vroeger veel gepest. Niets is zo zwaar als de middelbare school. Ik denk dat ik sneller van mijn onzekerheid was afgekomen als ik eerder en beter met mensen had kunnen communiceren. Ik zit nu lekkerder in mijn vel."

Vanwege haar ervaring als gepeste tiener, besloot de Amerikaanse brunette HelloGiggles.com op te richten, een populaire lifestyle-website waar vrouwen van alle leeftijden met hun problemen terecht kunnen. "Het begon eigenlijk als grap, maar nu voelt het als een missie om andere vrouwen te helpen. Als ik dit had gehad toen ik 13 was, had ik me een stuk minder eenzaam gevoeld."