Debbie Rowe, de biologische moeder van Paris Jackson, heeft woensdag een bezoekje gekregen van de politie nadat de tiener eerder op de dag werd opgenomen na een zelfmoordpoging. 

Volgens E! News probeert de politie te achterhalen waarom Jackson tot haar daad is gekomen.

Rowe bevestigde woensdag dat haar dochter een zelfmoordpoging had gedaan. Rowe liet toen weten dat haar dochter 'veel aan haar hoofd heeft'.

"Het is niet nieuw dat Paris het er wel eens over had, maar ze hadden nooit gedacht dat ze het zou doorzetten. Ze was juist toe aan de zomer, om tijd door te brengen met haar moeder Debbie."

De ingewijde laat ook weten dat de daad van Jackson geen gevolg is van het feit dat ze niet werd toegelaten bij een concert van Marilyn Manson, wat door meerdere websites werd genoemd als reden. "Het waren depressieve gevoelens die zich opstapelden. Het was een gevoel waar ze al langer last van had."

Privacy

La Toya Jackson laat in een verklaring weten dat het de familie goed doet dat mensen aan haar denken. "Maar we vragen ook om privacy zodat onze familie dit kan verwerken."

De dochter van Michael Jackson werd woensdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Haar oma maakte daarna bekend dat Jackson er fysiek goed aan toe is. Michael Jackson overleed op 25 juni 2009. De popster stierf aan een dodelijke dosis propofol.