Sabia Boulahrouz sluit niet uit dat zij ooit nog een baby met Rafael van der Vaart krijgt. "Het zou wel heel snel zijn als ik nu al in verwachting zou zijn."

"In de toekomst sluit ik het niet uit en Rafael zou op zich nog wel een keer vader willen worden", vertelt de nieuwe liefde van de voetballer aan Story.

Vorige week kwam naar buiten dat Boulahrouz zwanger zou zijn, maar dat ontkende de moeder van de voetballer al snel.

"Het is klinkklare onzin, ik ben niet zwanger. Rafael en ik gaan eerst lekker van elkaar genieten, en dan kunnen we altijd nog kijken of we samen een kindje willen", aldus Boulahrouz.

Genieten van elkaar is volgens Boulahrouz makkelijk. "Rafael is een echte gentleman. Elke dag met hem is een feestje. Ik kan echt zeggen dat ik de gelukkigste vrouw op aarde ben."

Sylvie

De ex van Van der Vaart, Sylvie, heeft volgens Boulahrouz vrede met de liefde van haar voormalig beste vriendin. "Ik heb alles eerlijk aan haar verteld en het was goed. Sylvie had er totaal geen moeite mee. Het is begrijpelijk dat het voor haar wel even moeilijk was toen het nieuws over mij en Rafael ook bij de buitenwereld bekend werd."

De vriendschap tussen Sylvie van der Vaart en Boulahrouz is wel bekoeld. "Onze vriendschap is niet meer zo uitbundig als voorheen, maar ik spreek Sylvie nog steeds. We zijn allebei gewoon druk, dus het is logisch dat we minder contact hebben dan voorheen."