Barbie heeft afgelopen maandag niet gevochten na een aanrijding in Den Haag. Dat laat haar manager, Jake Hampel, weten.

De Telegraaf schreef maandag dat Barbie slaags raakte met een andere bestuurster, maar volgens Hampel was er slechts sprake van een 'heftige discussie'. De realityster reed maandag in Den Haag toen ze op haar voorganger botste.

"Er was een kop-staartbotsing, maar voor zover mij bekend is zijn er geen klappen gevallen", vertelt haar manager.

Hampel geeft toe dat Barbie, die eigenlijk Samantha de Jong heet, wel op het politiebureau is geweest na de aanrijding. De Jong is niet aangehouden, maar de politie zou hebben willen voorkomen dat de realityster werd belaagd door omstanders.

"De politie heeft ze uitgenodigd om op het politiebureau het papierwerk in orde te maken, omdat ze niet zaten te wachten op veel publiek."

Politie

Een woordvoerder van de politie in Den Haag liet eerder weten dat er maandag sprake was van 'duw- en trekwerk' na een aanrijding. Of het om De Jong ging, wilde de woordvoerder niet bevestigen.

De 22-jarige blondine, die bekend werd door de realityserie Oh Oh Cherso, werd eerder veroordeeld wegens mishandeling. Hiervoor rondde ze onlangs een taakstraf af.

Haar man, Michael van der Plas, werd vorige maand opgepakt op verdenking van het aanschaffen van een automatisch vuurwapen en handel in verdovende middelen.