Geraldine Kemper vindt dat zij te jong is om naakt in de Playboy te staan. "Misschien zeg ik wel ja als ik wat ouder ben."

"Ik ben gevraagd voor het lesbische nummer, maar heb na een serieuze overweging nee gezegd. Ik ben niet tegen Playboy. Het toffe is namelijk dat je zelf de fotograaf en stijl mee mag bepalen: je ziet nooit een BN'er zomaar met haar benen wijd op de foto", vertelt de BNN-presentatrice aan Cosmopolitan.

Kemper werd gevraagd voor The Lesbian Issue van Playboy na een uitspraak over haar eigen geaardheid. "Ik heb alleen maar gezegd dat ik vrouwen mooi en interessant vind. Ik baal dan dat overal staat: 'Geraldine valt op vrouwen!', terwijl ik daar zelf nog niet eens uit ben."

De 23-jarige presentatrice vindt het wel eens raar om in interviews te vertellen wat zij denkt. "Als het op papier staat is het ineens zo definitief. Terwijl ik denk: laat mij dat gewoon even rustig uitzoeken. Ik vond het ook heel heftig toen op NU.nl stond dat mijn relatie over was. Je hebt het al moeilijk met zo'n breuk, dan wil je dat echt niet op zo'n site zien."