Yolanthe's sexy sieraden, Leco’s opgedofte lovers, Danielle Oerlemans blootsvoets op straat, acteur in armoe en Jan Smit nog niet oké met ouders. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

O, o, o, wat is Yolanthe er druk mee. De voetbalvrouw lanceerde haar sieradenlijn in Turkije. In een chique club in Istanbul presenteerde de vrouw van Wesley Sneijder haar 'hebbedingetjes'. Waar moet je aan denken? Aan een 'sexy belly chain' - een kettinkje dat je net boven je string kunt dragen voor 59 euro. Of het 'undying loyalty hair jewel', een soort clipje met bloemen en een ketting die je in je haar of op je voorhoofd moet dragen (69 euro).

Volgens Privé kostte de presentatie zo’n twee ton. Yolanthe was stralend middelpunt in een Griekse godinnenjurk. Volgens Party is ze behalve druk met sieraden maken ook druk met zichzelf verbouwen. Aan borsten, lippen en tanden (te groot! te wit!) is al gesleuteld. Zelfs haar haarlijn lijkt veranderd.

Volgens Privé moet ze ook niet meer afvallen, want anders zit de felbegeerde baby van Wesley er door onvruchtbaarheid niet meer in. Want wat elke voetbalvrouw weet: je kunt zelf een leuke business opstarten, om de voetbalmiljoenen van je man te cashen is een baby nodig.

Leco lovers

Beauty-goeroe Leco van Zadelhoff vierde zijn verjaardag. Tout Bekend Nederland dofte zich op voor zijn feestje. We zien in Story Caroline Tensen, Daphne Deckers, Leontine Borsato, Angela Groothuizen en Quinty Trustfull. Aan Danielle Oerlemans de eer om met feestvarken Leco de entree op het feest te maken.

Maar het arme mens woont blijkbaar al te lang in het Gooi. Ze was even vergeten hoe de Amsterdamse straattegels 'killing' voor je voeten kunnen zijn. Vandaar dat ze haar torenhoge pumps in haar hand hield en op blote voeten over het asfalt stapte. Niet echt glamoureus. 

Leontine Borsato was een beetje op Ibiza achtergebleven en was niet echt 'stunning' in haar jeans, shirtje en grote batik-sjawl. Daphne en Quinty kozen voor een geprinte broek. Het leukst kwam Caroline Tensen tevoorschijn. Met een knalroze top, fluorgele rok en groene killerheels was ze helemaal hip. Ons rest nog de vraag wat alle dames voor cadeautjes voor hun 'beauty-goeroe' hadden uitgezocht. Want wat geef je de man die alles al heeft?  

Gordons gouden kooi

In Story mogen we binnenkijken in het huis van Gordon. Dat is leuk, want ook Gerard Joling laat af en toe zijn 'over the top' huis zien met Kerstmis. Dat is geweldig kitch, met beeldjes en dierenvachten. Het huis van Gordon is meer iets uit een woonmagazine.

Alles is wit: een witte vleugel, witte banken, witte kleden, witte kroonluchters. Hier en daar een zilver accent, zoals een stoel of fotolijsteje. Wat ons opvalt aan dit 'Hollywoodpaleisje' is dat het er zo eenzaam uitzien. Op de vleugel staat een fotolijstje met foto van Gordon en zijn mama. Een foto van Marilyn Monroe aan de muur, ook al zo onpersoonlijk. Het huis is net een toonzaal, met al dat hoogglans wit.

Zelfs de keuken ziet er uit alsof hij nooit wordt gebruikt - of de zanger moet een hele goede werkster hebben. Gordon beaamt dat hij er liever met iemand samen zou wonen. Maar zijn relaties houden nooit lang stand. De zanger gaat eind dit jaar een wereldreis maken van drie maanden. 'In principe reis ik alleen, maar bij mij weet je dat natuurlijk nooit' grapt hij. Maar of er na die reis gezellige foto’s van een nieuwe vriend op de witte piano staan, betwijfelen we.

De Familie Smit

In de familie van Jan Smit zit iets heel erg fout. Jan is happy met Liza en zijn kids. Zus Monique timmert aardig aan de weg. Ze nam recent een CD op met tieneridool Tim Douwsma. Pa en ma Smit kwamen naar de presentatie. Maar niet broer Jan, die stuurde alleen een videoboodschap.

Al geruime tijd is Jan gebrouilleerd met zijn ouders, weet Weekend. De reden is nooit bekend gemaakt. Pa Ruud werkte ooit voor Jan. Volgens de geruchten is hij boos omdat Jan hem heeft ontslagen - ook al vond hij snel een nieuwe baan. Dus Gerda en Ruud zijn er nooit als Jan iets doet.

Privé zouden ze hem en zijn kinderen wel zien, maar zakelijk hebben ze hun handen van hun zoon af getrokken. En dan krijg je dit soort vreemde familiesituaties. Raar dorpje hoor, dat Volendam, waar inmiddels de muziek de grootste inkomstenbron is. 

Armlastige acteur

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Als acteur moet je altijd maar afwachten of je een klus krijgt. Zo zit Koert-Jan de Bruijn nu ongelukkig thuis. De oud GTST-acteur zit te springen om werk, maar helaas, er is niets in het verschiet. 'Ik heb wel losse presentatieklussen in het land, maar de klussen liggen niet voor het oprapen' sombert hij in Weekend.

Pas volgens seizoen heeft hij een rolletje in een toneelstuk. Ondertussen moet vriendin Charlotte de centjes verdienen, want de twee hebben twee kinderen. Leuk vindt Koert-Jan het allemaal niet, 'Hij heeft zo zijn trots en wil voor zijn meiden zorgen' weet het blad.

De acteur zal best terugverlangen naar zijn vaste salaris van GTST, ook al speelde hij daar ooit de vreemde rol van iemand die getrouwd bleek met zijn eigen moeder.