Justin Bieber zorgt voor overlast in zijn woonwijk in Californië. Het tieneridool zou te hard rijden, luidruchtige feestjes hebben en in het bijzijn van kinderen marihuana roken.

Dat meldt TMZ dinsdag.

De buren van Bieber hebben naar eigen zeggen de afgelopen vijf dagen al twee keer de politie moeten bellen omdat de feestjes van het tieneridool te luidruchtig zijn en te lang door gaan.

Bieber zou daarnaast op een Segway door de straten van de chique wijk rijden. "Hij heeft bijna iemand aangereden omdat hij niet uitkijkt." Het tieneridool zou tijdens zijn ritjes op het voertuig daarnaast ook nog marihuana roken.

De buren van Bieber zeggen actie te ondernemen tegen het gedrag van de zanger. "Er is een afspraak met de politie. Alle voertuigen die midden in de nacht voor het huis van Justin staan worden weggesleept."

Voormalig NFL-speler Keyshawn Johnson, die één van de buren is van Bieber, had ook al een aanvaring met de zanger. Bieber reed volgens getuigen met zijn Ferrari keihard door de wijk heen, iets wat de voormalig American Football speler niet kon waarderen.

Johnson zou de zanger hebben willen aanspreken op zijn gedrag, maar Bieber weigerde uit zijn huis te komen.