Yes-R zou nooit vreemdgaan. Ondanks dat de rapper graag flirt is hij trouw aan zijn vriendin. "Je zou het misschien niet zeggen, maar monogaam ben ik wel."

Dat vertelt hij in een interview aan Grazia. "Cheyenne weet dat ik een enorme flirt ben, maar ze weet ook dat ik precies weet waar mijn grenzen liggen. Wij doen ook niet ruildingen ofzo. Je kiest voor elkaar en dan moet je accepteren dat je aan elkaar moet snuffelen en niet aan een ander."

Flirten binnen een relatie is volgens de rapper niet verboden. "Dat is gewoon het mens in mij. Sommige vrouwen denken meteen dat ik ze probeer te versieren, maar ik hou gewoon van lol maken, en vind het leuk als ze gaan giechelen als ik ze een complimentje geef."

Goed verzorgen

Yes-R zegt het binnen een relatie belangrijk te vinden dat een vrouw zich goed verzorgt. De rapper was dan ook blij dat zijn vriendin snel weer haar oude vorm terug had na de bevalling.

"Je bent toch een jonge hond en je ziet heel veel schoonheden langs lopen, naar wie je best kunt kijken, zolang je ze maar niet aanraakt. Maar dan moet je wel weten dat wat je thuis hebt van goede kwaliteit is."