De relatie van Barbie en haar man Michael van der Plas lijdt niet onder de problemen met justitie.

Van der Plas werd anderhalve week geleden opgepakt op verdenking van het aanschaffen van een automatisch vuurwapen en handel in verdovende middelen.

"Barbie en ik vormen een hecht front", vertelt de realityster aan De Telegraaf. "Op de buis zie je ons vaak ruziemaken, maar we houden heel veel van elkaar."

Van der Plas is bang dat hun samenwerking met RTL, de zender die realityshows rond de twee uitzendt, beïnvloed wordt door zijn problemen met justitie.

"Ik weet dat ik onschuldig ben. Maar het spookt ook door mijn hoofd dat het in één klap over en sluiten is, als ik tóch door de rechter word veroordeeld." RTL laat aan de krant weten het justitiële onderzoek af te wachten.

Verhuizing

Het stel is van plan om binnenkort weer te gaan verhuizen. "Ons nieuwe huis is fijn, maar de nieuwe buurt is lastig. Mensen bellen hier al de politie als je de vuilnisbak een keer per ongeluk te vroeg buiten zet", aldus de realityster.

"Ze zeiden op het politiebureau dat er talloze zogenaamde M-meldingen voor burenoverlast over ons waren binnengekomen."

Volgens Van der Plas zijn anderen jaloers op hun succes. "Nou, ik heb slecht nieuws voor iedereen die loopt te gniffelen over onze problemen en zegt dat Barbies carrière voorbij is omdat twee adverteerders hebben afgehaakt: van ons is Nederland nog lang niet af! Want er zijn genoeg mensen die wel leuk vinden wat wij allemaal doen. Maar wij gaan nu eerst op vakantie en blijven een tijdje uit de publiciteit."