Robert Pattinson en Katy Perry zijn het afgelopen weekend wederom samen gezien. De Twilight-acteur en de Firework-zangeres werden gespot terwijl ze samen een huwelijksrepetitie van twee vreemden aanschouwden in Santa Barbara.

Dat meldt People.

Pattinson en Perry, die beiden vrijgezel zijn na hun breuk met respectievelijk Kristen Stewart en John Mayer, besloten de San Ysidro Ranch te bezoeken, waar op dat moment een verloofd stel zijn bruiloft voorbereidde. De ranch is gelegen in de buurt waar de zangeres opgroeide.

Een aanwezige gast verklaarde tegenover het blad: "Katy en Rob zaten naast elkaar en bekeken ons vanuit de tuin. Ze waren niet intiem of iets dergelijks. Ze gedroegen zich in ieder geval niet als een typisch verliefd stelletje."

Vorige week werden de twee voor het eerst alleen gespot in New York. Perry en Pattinson gaan al langere tijd met elkaar om, maar wel steeds met Stewart erbij. De hechte band tussen Pattinson en de zangeres zou een van de redenen zijn voor de breuk van de acteur en Stewart.