Gordon is helemaal van slag door de schietpartij waar hij afgelopen weekend getuige van was tijdens het feest The Waterfront in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

 "Dit vergeet je nooit meer", vertelt hij aan RTL Boulevard.

"Ik had een fantastische leuke avond", gaat de zanger verder. Tot het moment waarop hij ineens een aantal schoten hoorde. "Het was eerst 10 seconden helemaal stil. De muziek ging uit en iedereen dook onder de banken", aldus Gordon.

Ook dj Michael Mendoza was behoorlijk onder de indruk. De man van model Kim Feenstra was aan het draaien op het feest. "Ik keek de zaal in en ik zie twee mensen in een verhitte discussie aan de bar staan en ineens trekt er één een pistool en schiet vier keer", zegt Mendoza. "Daarna heb ik tegen mijn mensen en mijn vrouw gezegd dat we dicht bij de grond en een pilaar moesten blijven."

Thuiskomst

Ook Mendoza vertelt dat het incident hem niet in de koude kleren is gaan zitten. "Bij thuiskomt bedacht ik me wat er nou allemaal gebeurd was."

Het slachtoffer van de schietpartij is later aan zijn verwondingen overleden. Een 25-jarige Amsterdammer is door de politie opgepakt.