De vader van Lindsay Lohan wil zijn dochter laten overplaatsen naar andere kliniek. Volgens Michael Lohan verspilt de actrice haar tijd in de Betty Ford Kliniek omdat ze al eerder eenzelfde afkickprogramma volgde, zonder enig succes.

Lohan vloog zaterdag van New York naar Los Angeles om de rechter om overplaatsing te vragen. Hij denkt dat het Lukens Instituut in Florida een beter alternatief is voor zijn geplaagde dochter.

De 26-jarige actrice heeft er nu drie weken van haar opgelegde 90-daagse behandeling opzitten en volgens insiders gaat het niet goed met de actrice.

Op het vliegveld van LA vertelde Lohan tegenover TMZ: "Ik ben hier om wat juridische zaken te regelen en om Lindsay in een andere kliniek te krijgen. Ze zit nu bij Betty Ford, maar dat programma werkt maar tijdelijk. Ik ben ervan overtuigd dat ze in Lukens volledig en permanent zal genezen."

Aandacht

Op de vraag of hij vindt dat zijn dochter zo spoedig mogelijk Betty Ford zou moeten verlaten, antwoordde hij: "Absoluut, of ze ondergaat dezelfde behandeling voor de derde maal op rij. Een behandeling die in het verleden ook niet hielp. In Lukens krijgt ze veel meer persoonlijke aandacht. Ik weet zeker dat ze daar beter af is."